Blir salongen din funnet på Google?

Hver måned gjøres det nærmere 15.000 søk etter frisør på Google. Har du råd til å la disse kundene ende opp hos konkurrenten?

Annonserer du på Google, er du nærmest garantert å havne på toppen av søkeresultatet når noen gjør søket «frisør» i det området der salongen din holder til.

Det aller beste: Det koster veldig lite.

Annonser hos Google fungerer sånn at du bare betaler hvis noen klikker på annonsen din og kommer inn på nettsiden til salongen. Hvis salongen din befinner seg på et gjennomsnittlig stort sted i Norge, betyr det at du kommer langt med noen få hundrelapper i måneden.

Plikstre er ekspertene på digital kommunikasjon for frisørsalonger. For 1999,- kroner* setter vi opp en kampanje på Google for deg – slik at du er sikret å alltid havne på toppen av søkeresultatet når noen leter etter ny frisør.

Høy fagkompetanse på hår og kommunikasjon

Digitalbyrået Plikstre drives av Kari W. Romøren, som har 20 års erfaring fra Det Nye, Dagens Næringsliv, VG og NRK.

Markedssjef er Heidi A. Aasli, som har jobbet som frisør og i mellomlederstillinger i Nikita-kjeden i 10 år.

Sammen har vi en helt unik kompetanse til å levere  markedsføring for frisørsalonger.

Ja takk - jeg vil vite mer!

Send oss en melding via kontaktskjemaet eller på kari@plikstre.no, så tar vi kontakt for å avtale tid til en helt uforpliktende prat.

*Prisen inkluderer oppsett av en Adwords søkekampanje med geografisk målretting. Kostnader for visning av annonsen hos Google kommer i tillegg (regn med en kostnad på 3-500 kroner pr måned).